Op onderstaande link komt u alles te weten over ons volgende seizoen 2022 - 2023 (update 26/09/2022):

https://static.twizzit.com/public/v2/media/5201/63317029f1ab6.pdf 

Vanaf zondagmorgen 9 oktober 2022 staan de inschrijvingen open voor iedereen. Een link en QR code kunt u dan hieronder vinden om u of uw kind in te schrijven in onze club.

Extra info:

Voor enkele leeftijdsgroepen zijn er beperkingen op het aantal atleetjes. Dit is noodzakelijk opdat de trainers kwalitatieve trainingen kunnen blijven geven.

Onder de 15° C wordt als trainingskledij voorkeur gegeven aan nauwaansluitende runningkledij met lange mouwen en broekspijpen tot aan de enkels. Daarboven een warme trui (vanaf november zijn onze eigen hoodies weer te koop!) voor tijdens de opwarming en na de training. Heb altijd ook een KW mee, want wind en regen zijn vaak aanwezig op training. Onder de 5 - 10° zijn ook muts en loophandschoenen een must. Alle kledij die teveel is, wordt tijdens de training opgeslagen in daarvoor voorziene boxen per groep. 

Voor de jeugd zijn op training geen spikes nodig. Voor wedstrijden zijn deze sterk aanbevolen (veldlopen: minimum 6mm spikes, en bij modder is 12mm een must; pistewedstrijden 3mm spikes). Voor de jeugd zijn algemene spikeschoenen voldoende, u hoeft geen dure disciplinespecifieke modellen aan te schaffen. 

Verzekering, huur materiaal, trainerskosten,… zijn hier allemaal inbegrepen.

Vergeet ook niet: via uw ziekenfonds kan een deel van het lidgeld gerecupereerd worden. Een door de FLAC elektronisch ondertekende brief krijg je na een geldige inschrijving op je emailadres toegestuurd. 

Na inschrijving bekom je een borstnummer die je steeds moet gebruiken bij deelname aan officiële VAL-wedstrijden.

Inschrijvinging kan ENKEL elektronisch via onze app Twizzit. Je inschrijving is enkel geldig als je ook onmiddellijk en effectief elektronisch betaalt aan het einde van de inschrijvingspagina.

Seizoenen

  • Winterseizoen (indoormeetings en veldlopen) start op 1 november en eindigt op 31 maart
  • Zomerseizoen (pistemeetings) start op 1 april en eindigt op 15 oktober
  • Straatwedstrijden zijn er zowel in de winter als in de zomer.