Nieuws

De honger was groot naar eindelijk nog eens een indoor jeugdmeeting die WEL kon doorgaan. En dan nog eens een editie in de Topsporthal van Gent aan de Blaarmeersen, onder de stralen van een prachtig lentezonnetje.

682 jonge atleten gingen met elkaar de strijd aan in horden, verspringen, kogelstoten, ... en maar liefst 141 teams streden om de 4x200m estafette titel.

Bedankt aan Emile, Arnaud, Sander, Joppe, Felix, Karsten, Silou, Manou, Pepijn, Mats, Xander, Lore, Louise, Thomas, Hélène en Mila om onze FLAC kleuren te verdedigen!

Bedankt ook aan de trainers en ouders voor hun sympathieke aanwezigheid!

Nieuwe reeks S2R start vanaf maandag 21 maart!
Er starten simultaan twee cursussen:
- voor de beginner: 0 tot 5 km
- als je al 30' of 5 km aan een stuk kunt lopen: 5 naar 10 km
Wat mag je verwachten?
- Twee maal per week een begeleide training door onze twee trainers Kristien en Patrick en dit op maandag en donderdag van 19 tot 20u.
- Blessurepreventie middels aanleren van spierversterkende oefeningen & stretching.
- Derde training in het weekend doe je op jezelf, met een schema voorzien door onze trainers.
Locatie:
- Atletiekpiste Izegem. Voorzie jezelf van sportieve loopkledij en zorg vooral voor goed schoeisel!
Kostprijs:
- Voor slechts 30€ fit de zomer in!
- Gratis voor bestaande recreanten (login op Twizzit noodzakelijk), maar we vragen om je ook in te schrijven om een juist zicht te hebben op het aantal deelnemers. 
Vragen?

De sportkampen worden georganiseerd door een van onze jeugdtrainers Pascal Debruyne. Hij staat voor alles in: inschrijving, verzekering, terugbetalingsattesten, ... Spreek hem dus zeker aan voor al jouw vragen.

Het sportkamp vindt plaats op de atletiekpiste van FLAC Izegem, en is voor kangoeroes, benjamines, pupillen, miniemen en cadetten. 

Data 2022: 
- 2e week Paasvakantie: 11 - 15 april
- 1e week Zomervakantie: 4 - 8 juli
- Laatste week Zomervakantie: 22 - 26 augustus

 Alle info en inschrijvingen op www.vzwnrg.be 

Hopelijk heeft niemand hier ooit mee te maken, maar het blijft natuurlijk een fysieke hobby. Mocht u ‘slachtoffer’ worden van een sportongeval, dan pas rijst de vraag: “Ben ik eigenlijk wel verzekerd?”.

 1. Je kan pas een verzekering van de VAL genieten als uw clubbijdrage betaald werd. Dus kinderen die komen proberen voor een paar lessen zijn eigenlijk niet verzekerd.
 2. Een blessure die al een heel eindje aansleept zoals een ontsteking en die misschien eerder z’n oorsprong vindt buiten het sportgebeuren maakt geen aanspraak op de verzekering.
  Zie de definitie van ongeval hieronder:
  Onder “ongeval” wordt verstaan : een plotse gebeurtenis waarvan de oorzaak of een van de oorzaken buiten het organisme van het slachtoffer ligt en die een lichamelijk letsel tot gevolg heeft.
 3. Je bent verzekerd als de blessure kan in verband worden gebracht met de activiteiten die door de club worden georganiseerd. Wat hoort daar bij:
  • Trainingen
  • Clubfestiviteiten
  • Rechtstreekse rit van of naar de training
 4. Zijn er nog vragen dan kan je je rechtstreeks richten tot:

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

FLAC Izegem is een competiegerichte atletiekclub, waarin tevens plaats is voor de recreatieve loper.

FLAC-Izegem heeft de ambitie om, op een gezonde en aangename manier, atleten te vormen in alle disciplines van de atletieksport (lopen, werpen, springen).

Enerzijds streeft FLAC Izegem er naar de jongste jeugdatleten volgens hun eigen mogelijkheden zo lang mogelijk een zo breed mogelijke vorming te geven zodat zij nadien in staat zijn zich in een specifieke discipline verder te ontwikkelen.

Anderzijds ondersteunt FLAC Izegem bij volwassenen het recreatieve lopen. Meerdere malen per jaar organiseren we 'Start to Run' onder begeleiding van een ervaren FLAC-trainer.

 

© website powered by Twizzit.com