Massale opkomst tijdens Rubenscup in Izegem

De eerste Rubenscup van het seizoen werd dankzij de honderden atleetjes een gigantisch atletiekfeest.

Ook onze Izegemse FLAC atleetjes lieten zich van hun beste kant zien. Niet minder dan 37 plaatselijke sterren zorgden mee voor het mooie weer!

De trainers, supporters en sympathisanten waren dan ook in de wolken om Cas Van Parys, Nina Priem, Mila Dedrie,  Amber Braem,  Bente Deveughele, Juliette Guillemyn, Lore Vancoillie, Thomas Dejaegher, Xander Houthoofd, Luca Standaert, Karsten Muchery, Serge Vanhoutte, Anna Tijtgat , Maud Tytgat, Elena Deseure, Marie Dassonville, Barend Deveughele, Lowie Van Damme, Alexander Genoe, Niels Declerck, Thomas Verstraete, Ruben Van Schuerbeeck, Xander Haerinck, Mats Banckaert, Anouk Muchery, Naomi Roels, Delphine Despiere, Frauke Margodt, Kaat Tytgat, Stan Glorieux, Martijn Van Schuerbeeck, Jaron Haerinck, Esther Succes, Yinthe Banckaert, Emma Declerck, Marie Vankeirsbilck en Iluna Gayse het beste van zichzelf te zien geven.

Antwerp 10 Miles & Marathon met 13 Izegemse Flac’ers
Zo 15 sept: GP Michaƫl Bultheel