Veel Izegemse atleten op 1ste Brugse veldloop

De eerste Brugse veldloop op het wondermooie parcours in Veltembos mocht een horde Izegemse atleten verwelkomen. Het was fris, maar een aangename najaarszon zorgde ervoor dat zowel de atleten als de supporters een mooie zondagnamiddag beleefden.

Lore Willaert beet de spits af en behaalde bij de benjamins meisjes °2011 een mooie 6de plaats. Bij de oudste benjamins stond alweer geen maat op het Izegemse triumviraat: Mila Dedrie behaalde haar tweede seizoensoverwinning, voor Amber Braem (3de) en Nina Priem (4de).  Bij de pupillen meisjes °2009 snelde een sterke Juilette Guillemyn naar een mooie 8ste plaats. Maar liefst zes Izegemse miniemen meisjes °2007 stonden aan de start en één na één kwamen ze over de fisishlijn gelopen: Marie Vankeirsbilck (7de), Fran Vandeputte (8ste), Esther Succes (15de), Iluna Gayse (21ste), Emma Declerck (24ste) en Maud Vanlerberghe (25ste).  

Bij de cadetten meisjes deden zowel Febe Desmet (3de) als Julie Verbeke (7de) het uitstekend, terwijl bij de scholieren meisje Rhune Vansteenkiste met de zegebloemen aan de haal ging. Bij de junioren dames liep Jade Pauwelyn een sterke wedstrijd en eindigde als 4de.

Bij de benjamins jongens °2010 behaalde Cas Van Parys een mooie 8ste plaats, Xander Houthoofd werd 11de en Thomas Dejaegher 26ste. De pupillen jongens °2009 waren opnieuw sterk vertegenwoordigd met Niels Declerck (13de), Mats Banckaert (16de), Daan Willaert (21ste) en Tomas Verstraete (23ste). 

Bij de scholieren jongens zagen we een sterke wedstrijd van Rune Lemey die uiteindelijk als 5de finishte. Bij de masters heren tot slot liep Joost Pauwelyn naar een 10de plaats en verdween even later de najaarszon achter de geelbruin gebladerde bomen van Veltembos.

Proficiat aan alle atleten en hun begeleiders!

Clubfeest voor iedereen in JOC
32 Start2Run-diploma’s uitgereikt