Mooie prestaties op Jongerencross Waregem (4 nov)

Onder een stralende najaarszon werd zondag op de paardenrenbaan van Waregem traditioneel het West-Vlaamse veldloopseizoen op gang geschoten. Ook onze Izegemse atleten tekenden present.

Bij de benjamins meisjes °2011 mochten we onmiddellijk een mooie 5de plaats opschrijven van Lore Willaert. Zij werd gevolgd door Floor Van Haecke (19de plaats). Bij de benjamins geboren in 2010 werd Mila Dedrie afgetekend eerste. Ook Amber Braem (8ste) en Nina Priem (9de) behaalden mooie ereplaatsen. Bij de benjamins jongens °2010 waren het Thomas Dejaegher (6de) en Cas Van Parys (9de) die zich mooi in de top-10 nestelden. Zij werden op de hielen gezeten door Xander Houthoofd (20ste plaats).

Juliette Guillemyn werd daarna mooi 9de bij de pupillen meisjes °2009, terwijl bij de pupillen jongens °2009 er dan weer geen maat stond op Warre Debruyne (1ste plaats). Dat de pupillen jongens °2009 ook ‘in de breedte’ sterk staan bewezen Mats Banckaert (12de), Xander Haerinck (15de), Daan Willaert (23ste) en Ruben Van Schuerbeeck (33ste).

Ook de miniemen meisjes °2007 zijn sterk in de breedte met Marie Vankeirsbilck (13de), Esther Success (14de) en Maud Vanlerberghe (25ste), terwijl bij de miniemen jongens zowel Jaron Haerinck (°2007, 37ste plaats), als Miro Verledens (°2006, 1ste plaats) de Izegemse eer alleen hoog houden.

Bij de cadetten meisjes °2005 werd Julie Verbeke knap 8ste. Rune Lemey behaalde een verdienstelijke 12de plaats bij de scholieren jongens. Tot slot werd juniore Jade Pauwelyn mooi 3de, liep Joost Pauwelyn bij de masters naar een 10de plaats en verdween de najaarszon achter de horizon.

Proficiat aan alle atleten en hun begeleiders!

Xavier Callens Vlaams Kampioen halve marathon
Clubfeest voor iedereen in JOC