32 Start2Run-diploma’s uitgereikt

Donderdagavond 29 november werd de vernieuwde Izegemse piste succesvol onder de voet gelopen.

Deborah, Lisa, Isabel, Andy, Johan, Florina, Kathy, Sophie, Zita, Inge, Anissa, Dominiek, Kathy, Rik, Viviane, Emily, Tim, Ann, Francis, Annelore, Robbe, Kristien en Leonard legden onder de aanmoedigingen van hun vele supporters, de trainers en de rondentellers de 5km Start2Run-test af. Katie, Kathleen, Tommy, Marilyn, Lobke, Corien, Ilse, Ina en Famke zetten een mooie stap in hun loopbaan door voor de eerste keer de 10km-test af te leggen. Tot slot demonstreerden Els, Christof en Martine hun vooruitgang na 1 jaar oefenen met knappe 10km-tijden.

Proficiat aan iedereen!

Veel Izegemse atleten op 1ste Brugse veldloop
Flac recreanten op de afspraak tijdens San Silvestercross