PK hamer en gewicht: 5 Izegemse titels

 Het PK hamerslingeren en gewichtwerpen op de spik(e)-splinternieuwe installaties van de vernieuwe Izegemse piste was een schot in de roos voor de Izegemse atleten. In totaal hielden 5 Izegemse atleten provinciale medailles in huis en samen behaalden zij 5 provinciale titels.

Dubbelslagen waren er voor Björn Messiaen (M35), hamer (14m56) en gewicht (5m21), en Jan Pauwelyn (M45), hamer (30m14) en gewicht (9m62). Eén provinciale titel was weggelegd voor Rudy Roesbeke (M50) in het hamer (28m51).

Nils Pauwelyn (junior) behaalde zilver in het hamerslingeren (22m06), terwijl Hanne Pauwelyn (senior) een bronzen medaille in de wacht sleepte.

Ereplaatsen waren er ten slotte voor Jade Pauwelyn (scholier, 5de met 19m06) en Joost Pauwelyn (M45, 2de met 20m83).

Warre Debruyne wint goud op Nationaal Jeugdcriterium
INSCHRIJVINGSDAGEN NIEUW SEIZOEN