Warre Debruyne wint goud op Nationaal Jeugdcriterium

Op het Nationaal Jeugdcriterium te Nijvel, dat geldt als officieus Belgisch Kampioenschap voor benjamins, pupillen en miniemen, heeft benjamin Warre Debruyne op overtuigende wijze de 600m gewonnen. Zijn winnende tijd, 1min 49sec 14, is tevens een nieuw FLAC-clubrecord.  Even daarvoor had Warre al een gouden medaille gewonnen met de 4x60m FLAC-ploeg, waardoor hij met twee gouden medailles naar Izegem kon terugkeren. 

Ook op de individuele 60m heeft Warre mooi gepresteerd. Hij won zijn reeks in 9sec06 en werd 5de in de finale in 9sec10.

Bij de miniemen jongens werd Miro Verledens na een spannende wedstrijd op de 1000m knap 9de in 2min 55sec 39.

Proficiat aan de jonge atleten en hun begeleiders!

Frietjesavond 5 oktober gaat NIET door
PK hamer en gewicht: 5 Izegemse titels