23 oktober 2016, een dag om te koesteren!

De start van de Lotto Cross Cup vond ook dit jaar weer plaats in Gent met de traditionele relays.

Het is niet mijn bedoeling om in dit artikeltje alle resultaten van onze talrijk opgekomen teams, al dan niet samengesteld met FLAC-atleten van andere afdelingen, te gaan oplijsten. Daarom ook ga ik niet beginnen met te vermelden dat we gestart zijn met een hele mooie 7e plaats van onze benjamin meisjes en daarnaast ook 2 heel verdienstelijke 4e plaatsen en heel wat top 10 plaatsen hebben bijeen gelopen! Ik heb me ook voorgenomen om onze 3e plaats bij de benjamin jongens met Ruben, Elias en Warre niet wat extra in de verf te zetten. 😉

Wat ik wel wil doen, is even kort samenvatten wat gisteren bij mij en heel wat aanwezige ouders, trainers en atleten heeft teweeg gebracht.

Ik durf te stellen dat we met z’n allen de goede weg ingeslagen zijn wat betreft trainingsopbouw en -arbeid, communicatie, betrokkenheid en sfeer op en naast de piste en de veldloopparcours waar we jullie ook heel graag talrijk willen verwelkomen in de komende weken en maanden. Het doet ons enorm veel plezier dat we gisteren met FLAC Izegem zo talrijk in groep konden afreizen naar Gent, dat er een positieve vibe te voelen was op de heen-en terugreis, naast het parcours en in de tent achteraf. Dit alles heeft er toe bijgedragen dat we bij de start van de Lotto Cross Cup 2016 weer een stap vooruit hebben gezet en er steeds meer, en opnieuw, rekening wordt gehouden met FLAC in atletiek-land.

Wij zijn er ons wel degelijk van bewust dat er nog veel zaken voor verbetering vatbaar zijn maar ook hier werken wij aan. Het moet onze ambitie zijn om nog talrijker present te tekenen op wedstrijden en nog betere resultaten neer te zetten!

Tot slot wil ik iedereen betrokken bij de club, of ze er nu bij waren gisteren of niet, oprecht bedanken.

Bedankt aan alle atleten voor hun inzet en enthousiasme tijdens de trainingen en wedstrijden,
bedankt aan de ouders voor het vertrouwen en de steun aan jullie en onze atleetjes,
bedankt aan het bestuur om samen met alle betrokken partijen onze club verder te laten groeien,
bedankt aan het oudercomité en vrijwilligers voor jullie belangeloze inzet en hulp bij wedstrijden en club-activiteiten,
bedankt aan onze trainers voor de inzet, engagement en aanmoedigingen tijdens onze trainingen en op wedstrijden.

Keep on going, FLAC Izegem!

Lid worden of herinschrijven?
Nieuwe clubrecords en beste jaarprestaties 2016